instinkerS MOTOR-RIJEXAMEN AMSTERDAM: SPIEGELS


DEZE INSTINKERS DIENEN TER ONDERSTEUNING VAN DE PRAKTIJKLESSEN VAN VERKEERSSCHOOL HIPPE.NL


[ INSTINKER ] MOTOR-RIJEXAMEN AMSTERDAM: OSDORPERWEG #1.

INSTRUCTIE: ‘WIJ GAAN AAN HET EINDE LINKSAF’.

 

TIP! SLECHT UITZICHT! DUS STOP BIJ DE KRUISING. ZET JE LINKER VOET OP DE GROND. STUUR NAAR LINKS. KIJK IN DE SPIEGEL VOOR JE. EN LINKS EN RECHTS. DAN PAS WEGRIJDEN NAAR LINKS.[ INSTINKER ] MOTOR-RIJEXAMEN AMSTERDAM: ADMIRAAL DE RUYTERWEG.

INSTRUCTIE: ‘WIJ GAAN AAN HET EINDE LINKSAF’.

TIP! GEBRUIK DE SPIEGEL OM TE ZIEN OF ER VAN LINKS NIETS AANKOMT. PAS WEG RIJDEN ALS ER ABSOLUUT NIETS VAN RECHTS AANKOMT. ZO KAN JE SNEL OVERSTEKEN.[ INSTINKER ] MOTOR-RIJEXAMEN AMSTERDAM: ISARWEG.

ALS ER NIETS GEZEGD WORDT….

 

TIP! GEBRUIK DE SPIEGEL OM TE ZIEN OF ER TEGEMOET KOMEND VERKEER IS DIE DE BOCHT GAAT AFSNIJDEN. BLIJF ZELF MET JE HELM IN HET MIDDEN VAN JE RIJSTROOK IN DE BOCHT.[ INSTINKER ] MOTOR-RIJEXAMEN AMSTERDAM: OSDORPERWEG #2

OPDRACHT: ‘WIJ GAAN AAN HET EINDE RECHTSAF’.

 

TIP! GEBRUIK DE SPIEGEL OM TE ZIEN EN LUISTER OF ER VERKEER VAN LINKS KOMT. HET AANKOMENDE VERKEER VAN LINKS ZIE JE AAN DE RECHTERKANT IN DE SPIEGEL. Staat er iets abusievelijk niet of verkeerd vermeld? Is er een dode link? Stuur een mail naar mail@multidrive.com met de fout en de vermelding "op de site hippe.nl / instinkers motor-rijexamen amsterdam / 30 km/uur zone”.