AUTO-AUTOMAAT RIJBEWIJS


HIPPE.NL is de automaat-rijschool in Amsterdam. Wij geven uitsluitend privé auto-rijlessen met automaat. Wij lessen met een Toyota Carolla automaat. Een milieu vriendelijke auto. Geen schakelen meer en geen helling proef meer. En parkeren kan de auto uit zich zelf. Zo heb je minder lessen nodig. Direct starten met rijlessen vanaf 16,5 jaar. Door onze gestructureerde rijlessen en rijexamentraining op deze site heb je veel minder rijlessen nodig.

 

Het rijden met een automaat is veel relaxter, makkelijker en dus veiliger. Het sluit aan op de nieuwe aangescherpte milieu eisen. Er mogen straks alleen nog elektrische en op waterstof aangedreven auto’s met automaat in Amsterdam rijden. Daarom verdwijnt ook binnenkort de automaat code op het auto-rijbewijs. Dit is al gebeurd in Zwitserland en in Duitsland. België volgt ook.

 

Wij lessen uitsluitend in het examengebied. De rijlessen duren 90 minuten. En uitsluitend privéles. Je hoeft dus geen leerlingen te halen of weg te brengen.

 

De lestijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur.

 

Auto-automaat rijles 90 minuten   €   80,-

Rijexamen auto-automaat               € 250,-

 

Tijdens de lessen ben je volledig verzekerd! En, wij gaan er echt samen voor!


Staat er iets abusievelijk niet of verkeerd vermeld? Is er een dode link? Stuur een mail naar mail@multidrive.com met de fout en de vermelding "op de site hippe.nl/auto-automaat rijbewijs"