AUTO-AUTOMAAT RIJBEWIJS


HIPPE.NL is de automaat-rijschool van Amsterdam. Wij geven uitsluitend privé auto-rijlessen met automaat. Wij lessen met een hybride Toyota Yaris automaat. Een milieu vriendelijke auto. Geen schakelen meer en geen helling proef meer. Zo heb je minder lessen nodig. Direct starten met rijlessen vanaf 16,5 jaar. Door onze gestructureerde rijlessen en rijexamentraining op deze site heb je veel minder rijlessen nodig. 

 

Het rijden met een automaat is veel relaxter, makkelijker en dus veiliger. Het sluit aan op de nieuwe aangescherpte milieu eisen.  Er mogen straks alleen nog elektrische en op waterstof aangedreven auto’s met automaat in Amsterdam rijden. Daarom verdwijnt ook binnenkort de automaat code op het auto-rijbewijs. Dit is al gebeurd in Zwitserland. In Duitsland vanaf medio 2020. En België volgt ook. 

 

Wij lessen uitsluitend in het examengebied. De rijlessen duren 90 minuten. En uitsluitend privéles. Dus geen leerlingen halen of wegbrengen. 

 

 De lestijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur.

 

De rijschool is gevestigd in Amsterdam-Westpoort, Poortland 172, midden in het examengebied. Er is gratis parkeren voor de deur. Het liefste halen en brengen wij je bij station Sloterdijk.

 

Auto-automaat rijles 90 minuten  € 75,-

Rijexamen auto-automaat           € 250,-

 

Klik hier voor een proefles van 60 minuten voor € 35,-

 

Tijdens de lessen ben je volledig verzekerd! 

 

En, wij gaan er echt samen voor!


Staat er iets abusievelijk niet of verkeerd vermeld? Is er een dode link? Stuur een mail naar mail@multidrive.com met de fout en de vermelding "op de site hippe.nl / hippe.nl / auto-automaat rijbewijs”.