BIJZONDERE VERRICHTING AUTO recht ACHTERUIT met bochtje


BOCHTJE ACHTERUIT OP DE RHÔNEWEG, AMSTERDAM.

TIP: JE MAG HIER OVERDAG STILSTAAN OM ACHTERUIT TE RIJDEN MET BOCHT. ALLEEN TUSSEN 23.00 UUR EN 06.00 UUR NIET.BOCHTJE ACHTERUIT OP DE PLIMSOLLWEG, AMSTERDAM.

TIP: RUSTIG ACHTERUIT RIJDEN EN VEEL OM JE HEEN KIJKEN. HET IS EEN INDUSTRIE GEBIED. DUS MEN RIJDT DAAR VAAK HARD.BOCHTJE ACHTERUIT OP DE GYROSCOOPWEG, AMSTERDAM.

TIP: HET VERKEER ZIET JOU HIER VRIJ LAAT. EN JIJ ZIET HEN VRIJ LAAT. DUS RUSTIG ACHTERUIT RIJDEN. EN VEEL KIJKEN.BOCHTJE ACHTERUIT OP DE ISOLATORWEG, AMSTERDAM.

TIP: RUSTIG ACHTERUIT RIJDEN  EN VEEL OM JE HEEN KIJKEN. BOCHTJE ACHTERUIT OP DE TRANSFORMATORWEG, AMSTERDAM.

TIP: HET IS EEN WEG MET SOMS VEEL VERKEER. DUS ALS HET MOET: STOPPEN! JE EXAMENTIJD GAAT DOOR EN JE DOET NIETS FOUT.BOCHTJE ACHTERUIT IN DE BLAUWVOETSTRAAT, AMSTERDAM.

TIP: HOUD AFSTAND VAN HET FIETSENREK. BOCHTJE ACHTERUIT OP DE UFFIZILAAN, AMSTERDAM.

TIP: HOUD AFSTAND VAN DE PAALTJES.BOCHTJE ACHTERUIT OP DE POSJESKADE, AMSTERDAM

TIP: HET IS EEN VRIJ RUSTIGE STRAAT. MAAR HIER RIJDEN VEEL FIETSERS.BOCHTJE ACHTERUIT OP DE BURGEMEESTER TIENHOVENGRACHT.

TIP: UITZICHT IS HIER GOED. MAAR WEL VEEL LESAUTO’S RIJDEN HIER DIE NIET ADEQUAAT (KUNNEN) REAGEREN.BOCHTJE ACHTERUIT IN ‘JARMUIDEN’, AMSTERDAM. #1

TIP: ER KAN HIER WEL EENS EEN VRACHTAUTO AANKOMEN. DAN RIJ JE EVEN DE HOEK OM. EN BEGIN JE WEER OVERNIEUW.BOCHTJE ACHTERUIT IN ‘JARMUIDEN”, AMSTERDAM. #2

TIP: HET IS EEN REDELIJK RUSTIGE STRAAT. MAAR WEL BIJ EEN MOTORZAAK. DUS LET EXTRA OP SNELLE MOTOREN.BOCHTJE ACHTERUIT IN DE ARTHUR VAN SCHENDELSTRAAT.

TIP: HET IS EEN RUSTIG PUNT. HOOR JE IETS, STOP DAN EVEN. KIJK EERST GOED OM JE HEEN. EN ALS HET KAN GA JE VERDER.Staat er iets abusievelijk niet of verkeerd vermeld? Is er een dode link? Stuur een mail naar mail@multidrive.com met de fout en de vermelding "op de site hippe.nl / rijexamentraining auto-automaat / bijzondere manoeuvres auto recht achteruit met bochtje”.