INSTINKERS INVOEGEN s103, a10 RICHTING amsterdam-ZUID


DEZE INFORMATIE DIENT TER ONDERSTEUNING VAN DE PRAKTIJKLESSEN VAN VERKEERSSCHOOL HIPPE.NL


INSTINKERS  INVOEGEN S103, A10 RICHTING AMSTERDAM-ZUID

 

 

[ RING A10 ] S103 RICHTING AMSTERDAM-ZUID.

INSTRUCTIE: ‘WIJ GAAN BORDEN VOLGEN UTRECHT’.

TIP! NU AL KIJKEN OF ER EEN FILE IS OP DE A10.


TIP! ZORG DAT JE ZO VEILIG EN SNEL MOGELIJK IN DE LINKER RIJSTROOK KOMT. DUS NU JE PLAN MAKEN. WANNEER KAN IK EN WANNEER ZAL IK INHALEN? 

TIP! KIJK WEER NAAR LINKS WAT ER OP DE RING A10 RIJDT EN HOE HARD ZIJ RIJDEN. ALS JE LANGZAMER DAN HET VERKEER OP DE A10 RIJDT MAAK JE HET JE ZELF HEEL MOEILIJK. DUS GEEF GAS! 


[ INSTINKER ] + TIP!  KIJKEN NAAR WAT ER LINKS EN LINKSACHTER AANKOMT. NU AL MOET JE WETEN DAT ER NIETS NAAST JE KOMT RIJDEN.

 

[ INSTINKER ] + TIP! EN DAN RUSTIG NAAR DE LINKER RIJSTROOK! EN WEER KIJKEN WAT ER OP DE HOOFDRIJBAAN RIJDT. ZORG DAT ER NU AL LINKS VAN JOU NIETS NAAST JOU RIJDT OP DE HOOFDRIJBAAN.  


TIP! EN DURF, ALS HET MOET, OOK RECHTS IN TE HALEN. LAAT JE EERSTE KEUZE ZIJN VÓÓR EEN AUTO IN TE VOEGEN. ALS JE ER ACHTER WILT DAN MAAK JE HET JE ZELF HEEL ERG MOEILIJK.

TIP! EN DAN KAN JE NU RUSTIG INVOEGEN. OMDAT JE AL VÓÓR HET INVOEGEN ER VOOR GEZORGD HAD DAT ER NIETS NAAST JE ZAT. 

 


[ INSTINKER ] + TIP!  ZIET DAT ER GELIJK EEN AFRIT AANKOMT. DAT BETEKENT DAT ER EEN GROTE KANS IS DAT ER IEMAND VLAK VOOR JOU OF VLAK ACHTER JOU KOMT RIJDEN OM DE AFRIT TE NEMEN.DUS….

TIP! DUS GA JE, ALS HET DRUK IS, EEN RIJSTROOK NAAR LINKS. EN EVENTUEEL NOG EEN RIJSTROOK NAAR LINKS. DENK AAN JE RUIMTEKUSSENStaat er iets abusievelijk niet of verkeerd vermeld? Is er een dode link? Stuur een mail naar mail@multidrive.com met de fout en de vermelding "op de site hippe.nl / instinker invoegen s1013, a10 richting amsterdam-noord ”.