INSTINKERS INVOEGEN S103, a10 RICHTING amsterdam-NOORD


DEZE INFORMATIE DIENT TER ONDERSTEUNING VAN DE PRAKTIJKLESSEN VAN VERKEERSSCHOOL HIPPE.NL


INSTINKERS  INVOEGEN S103, A10 RICHTING AMSTERDAM-NOORD

 

 

[ RING A10 ] S103 RICHTING AMSTERDAM-NOORD.

INSTRUCTIE: ‘WIJ RIJDEN RECHTDOOR. EN BIJ DE VERKEERSLICHTEN GAAN WIJ LINKSAF’.


TIP! ALS JE ECHT SNEL KAN OPTREKKEN, GA DAN INHALEN. LET OP! STRAKJES KOMT EEN WISSELSTROOK. DUS BETER IS DAN OM BOVEN DE RECHTER RIJSTROOK TE NEMEN.

[ INSTINKER ] + TIP! BLIJF HIER RECHTS RIJDEN. WEG VAN DE BLOKMARKERING. IS ER RUIMTE VOOR ANDEREN OM UIT TE VOEGEN. JE MAG WEL ANDEREN LINKS VAN DE BLOKMARKERING INHALEN.


TIP! ER WAS GEZEGD:’ BIJ DE VERKEERSLICHTEN GAAN WE LINKSAF. GA DUS NA DE WEGSPLITSING IN DE LINKER RIJSTROOK RIJDEN. BEGIN DUS NU AL MET KIJKEN

INSTRUCTIE: ‘WIJ GAAN BIJ DE VERKEERSLICHTEN LINKSAF EN GELIJK ERNA RICHTING ZAANSTAD’.

TIP! BIJ DE VERKEERSLICHTEN SCHERP LINKSAF.


TIP! HIER DUS RUSTIG EEN SCHERPE BOCHT NAAR LINKS MAKEN. ZODAT JE DE RIJSTROOK VOOR LINKSAF, RICHTING ZAANSTAD, NIET VOORBIJ RIJDT.

[ INSTINKER] + TIP! DUS OVER HET KRUIS OP DE RIJSTROOK LINKSAF SLAAN RICHTING ZAANSTAD.

 


TIP! DUS HIER LINKS VAN DE VERKEERSHEUVEL RIJDEN OM LINKSAF TE SLAAN RICHTING ZAANSTAD.

 

TIP! RICHTING ZAANSTAD IS DE LINKER RIJSTROOK. DE RECHTER RIJSTROOK IS RICHTING HAARLEM, OF TE WEL RICHTING TERUG NAAR HET CBR.


TIP! SNELHEID MAKEN IN DE LINKER RIJSTROOK. NU AL KIJKEN WAT ER LINKS (ACHTER JE) AANKOMT. NU AL ZORGEN DAT ER STRAKS NIKS NAAST JE RIJDT EN JOU NIET KAN INHALEN.

[ INSTINKER ] + TIP!  OOK OF DE DOSEERLICHTEN WERKEN. BLIJF KIJKEN NAAR DE HOOFDRIJBAAN OMDAT HIER VEEL UITVOEGEND VERKEER IS. KIJK OOK VER VOOR JE UIT OF ER EEN FILE IS.


TIP! IS ER TOEVALLIG GEEN MOGELIJKHEID OM RIJSTROOK TE WISSELEN, RIJ DAN RECHTDOOR. VEILIGHEID IS HET BELANGRIJKSTE OP JE RIJEXAMEN. 

TIP! NU GA JE INVOEGEN OP DE RING A10 RICHTING ZAANSTAD. KIJK HIER OOK VROEG NAAR HET DAT VERKEER VAN LINKS EN LINKS ACHTER AANKOMT. ZORG VOOR JE RUIMTEKUSSEN.


TIP! HET IS EEN HELE LANGE INVOEGSTROOK. DUS NEEM DE TIJD MET RIJSTROOKWISSELEN.

 

TIP! JE ZIET, JE HEBT ECHT ALLE TIJD OM RIJSTROOK TE WISSELEN. NU MAG JE NOG 80 KM/UUR. VERDEROP MAG JE 100 KM/UUR. GEEF GAS. GENIET ER VAN. LAAT MAAR ZIEN DAT JE LOL HEBT IN RIJDEN.Staat er iets abusievelijk niet of verkeerd vermeld? Is er een dode link? Stuur een mail naar mail@multidrive.com met de fout en de vermelding "op de site hippe.nl / instinkers invoegen s103, a10 richting amsterdam-noord ”.