HIPPE.NL = Rijopleiding op maat

Snel en zeker naar je rijbewijs!


Wat is HIPPE.NL? HIPPE.NL is één van de oudste rijscholen in Nederland. Wij zijn meer dan 85 jaar een betrouwbare rijschool in Amsterdam en omgeving. Reeds tienduizenden bekende en onbekende Nederlanders hebben bij ons gelest en hun rijbewijs gehaald. Nu ben jij aan de beurt als nieuwe HIPPE leerling!


Wat doen wij? Wij geven rijopleidingen op maat! Het HIPPE team staat klaar voor autorijles en motorrijles tot je RIJBEWIJS. Nu ook automaat rijles voor auto en motorscooter!

Wij geven autorijles volgens de RIS methode. 

Ook doen wij opfris-rijlessen voor bezitters van een rijbewijs voor auto en motor. 

En als je twijfelt tijdens je rijopleiding bij een andere rijschool geven we je graag een second-opinion, heel discreet. 


Wij luisteren naar wat je wensen zijn en geven graag advies zodat je snel je doel kan bereiken. Je kunt ook een cadeau pakket bij ons samenstellen. Zoals een rijles-cadeaubon, een theorie-examen of theorieboeken.

Midden in examengebied! Sinds 1 november 2016 zitten we in het nieuwe pand in Westpoort. 

 

Wat verandert er voor autoleerlingen: Eigenlijk niets. Wij komen je halen en brengen, zoals onze leerlingen gewend zijn. Wij raden je wel aan de rijles bij het station Sloterdijk te beginnen, zodat je rijles van 90 minuten maximaal kan benutten in het examengebied.

 

Wat is het voordeel voor motorscooterleerlingen: Onze motorscooter-leerlingen kunnen efficiënter de examenroutes rijden, dus minder lessen nodig. Het is gratis parkeren bij de rijschool. Als je geen eigen vervoer hebt, dan halen en brengen wij jou bij station Sloterdijk.

 

 

 

Hartelijke groeten uit
Poortland 172, 1046 BD Amsterdam.

Routebeschrijving naar HIPPE.NLProefles AUTO (60 minuten)

Een vrijblijvende autorijles van 1 uur. Vergeet niet te melden schakel of automaat.

Jij krijgt dit bedrag terug als een korting op je praktijkexamen. 
Wil je ook de naam van de toekomstige bestuurder vermelden als je deze proefles als cadeau wilt geven?

€ 35,00