OVER HIPPE.NL


HIPPE.NL DE AUTOMAAT-RIJSCHOOL VAN AMSTERDAM, MIDDEN IN HET EXAMENGEBIED

 

HIPPE.NL, bestaat al meer dan 80 jaar. De rijschool ligt midden in het examengebied van het CBR. Met gratis parkeren voor de deur. Wij hebben een haal en breng service van en naar station Sloterdijk. In- en uitstappen bij het Mercure hotel, Naritaweg 2 in Amsterdam.

 

Snel en zeker je rijbewijs halen bij HIPPE.NL. Wij geven uitsluitend privé-les met automaat. Zowel voor het auto-automaat rijbewijs als het motorscooter-rijbewijs. Wij lessen uitsluitend in het examengebied. Je hoeft niemand te halen, te brengen of op te wachten. Geen last van file’s of onnodig lange ritten van en naar het examen gebied. Dus gelijk rijles.

 

Klik hier voor een proefles met de automaat-auto.

 

Wij hebben een unieke lesopbouw voor auto automaat-rijbewijs. Wij geven rijles met structuur. Zo haal je snel je rijbewijs in 1 keer met zo weinig mogelijk lessen!

 

Wij geven ook spoedcursussen en opfrislessen.

 

Begin gelijk met de theorie. Moeite met de theorie? Neem een 1 dagcursus theorie.

Zodra je “op rijexamen-niveau” rijdt boeken wij direct een rijexamen zonder lange wachttijd.

 

Het is nog nooit nodig geweest, maar voor de zekerheid ben je tijdens de lessen goed verzekerd. 

 

Door onze gestructureerde rijlessen en rijles-tips heb je sneller met minder lessen nodig. Die informatie vind je bij rijexamen-trainingauto-automaat of rijexamen-training motorscooter.

 

Boek gelijk een proefles auto-automaat. En begin ook gelijk met de theorie.

    

 HIPPE.NL

POORTLAND 172

1046 BD  AMSTERDAM

BEL OF APP: 06 55 33 11 11  

 mail@hippe.nl


Staat er iets abusievelijk niet of verkeerd vermeld? Is er een dode link? Stuur een mail naar mail@multidrive.com met de fout en de vermelding "op de site hippe.nl / over hippe.nl”.