HIPPE.NL, dé motorrijschool in Amsterdam

Gratis motorhandschoenen bij de proefles


Bij de motorproefles ontvang je een paar motorhandschoenen ten waarde van € 45,-Die handschoenen blijven jouw eigendom. Waarom? Omdat wij aan jouw veiligheid en comfort denken. Meld je snel aan voor je eerste motorrijles, als je in bezit van het autorijbewijs bent!   

Actie GRATIS motorhandschoenen t.w.v. € 45,- cadeau !


Proefles MOTOR (90 minuten) met gratis paar motorhandschenen

Om motorrijles te mogen doen heb je nodig een autorijbewijs of een geldig theoriecertificaat motor met een geldige legitimatie. De proefles is een echte motorrijles. Je kunt bij HIPPE.NL je motorrijbewijs voor elke motorklasse halen. Zowel schakel als automaat. Na bestelling nemen we z.s.m. contact met je opnemen voor de afspraak.

€ 70,00


Motor rijden is hartstikke leuk. Dat vinden we ook. Maar het wordt veel leuker als je weet hoe je goed met het andere verkeer om moet gaan. Bij HIPPE.NL leer je gestructureerd hoe je het voertuig kan beheersen en de verkeersveiligheid (voor je zelf) positief kan beïnvloeden. 


HIPPE.NL is een

rijschool aangesloten

bij BOVAG,
met Bovag Garantie Fonds

Onze motorrij-opleiding wordt gegeven door Frans PlatteelMotor rijles (90 minuten)

Om motorrijles te mogen doen heb je nodig een autorijbewijs of een geldig theoriecertificaat motor met een geldige legitimatie.

€ 70,00


Motorrijbewijs A1, A2 of A?

Minimale eis om motorrijles te nemen 

Als je in het bezit van een auto-rijbewijs en/of een theoriecertificaat van categorie A (motor) en minimaal 17 jaar bent dan kan je beginnen met de praktijk rijlessen voor motor. 

 

Leeftijd & motorrijbewijs 

Het motorrijbewijs kent 3 verschillende categorieën, namelijk A1 (lichte motor, v.a. 18 jaar), A2 (middelzware motor, v.a. 20 jaar) en A (zware motor, v.a. 24 jaar). Meer informatie klik hier.

 

Wij hebben lesmotoren in alle klassen, schakel en ook automaat! 


Voordeel deal '11E RIJLES GRATIS'

Je 11e autorijles is helemaal GRATIS met dit voordeel pakket. Jij betaalt voor 10 lessen en ontvangt 11 lesbonnen van 90 minuten.

€ 770,00

€ 700,00


2 praktijkexamens tot je motorrijbewijs (AVB + AVD) en eigen verklaring (EV)

AVB-motorexamen 1

Om het 1e motorexamen AVB (voertuigbeheersing) te mogen doen heb je nodig een autorijbewijs of een geldig theoriecertificaat motor met een geldige legitimatie. Klik hier voor de bijzondere verrichtingen van het AVB-examen.

€ 140,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

AVD-motorexamen 2

Om het 2e motorexamen AVD (verkeersdeelneming) te mogen doen moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat motor, een geldige legitimatie en geslaagd zijn voor motorexamen 1 (AVB, voertuigbeheersing)

€ 270,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Theoriecertificaat en motorrijles

Met een autorijbewijs kan je direct beginnen met motorrijles. Het theoriecertificaat categorie A (motor) moet je wel hebben om het AVD-examen te mogen doen.  

 

Spoed theorie-examen aanvragen in Amsterdam, binnen 2 weken gegarandeerd!

Waarom kan je bij ons sneller een examendatum krijgen dan via de CBR site? Omdat wij theorie-examen blokken in voorraad hebben als CBR erkende rijschool.

 

Voeg een examenblok in de winkelwagen toe en betaal met i-Deal. Daarna stuur je een e-mail met je BSN-nummer, geboortedatum, telefoonnummer en wanneer je het theorie-examen wilt doen naar mail@hippe.nl. Na het ontvangen van het examengeld en jouw gegevens, sturen we de beschikbare data per e-mail. Na het bepalen van de examen datum en het tijdstip, sturen we je bevestiging 'uitnodiging voor je theorie-examen' van het CBR op in een PDF per e-mail.

 

Op de dag van het theorie-examen ga je op tijd naar het CBR examencentrum Amsterdam, met je geldige legitimatie en het reserveringsnummer. Meer administratie is niet nodig.

 

Theorie-examen bij het CBR Amsterdam

Theorie-examens in Amsterdam uit voorraad. In andere locaties ook in overleg mogelijk. Voor de categorieën: auto, motor en bromfiets. Vergeet niet je BSN nummer en geboortedatum bij de bestelling te vermelden.

€ 40,00


THEORIE WEBSHOP

24 UUR OPEN!
Klik hier voor de meest verkochte theorieboeken in Nederland.


Rijles op eigen motor

Dat kan bij HIPPE.NL. Lees verder hier.


i-Theorie

Zomeraanbieding! Deze theoriecursus kan je volgen op internet wanneer je maar wilt.

€ 59,00

€ 30,00Motorhandschoenen

Een extra setje handschoenen is altijd handig.

€ 45,00

Lessen bij een BOVAG-rijschool met een BOVAG-lesovereenkomst betekent dat de BOVAG ook financieel garant staat voor de betalingen die aan de rijschool zijn gedaan. • Om te mogen beginnen met motorrijles moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat en geldige legitimatie, of een geldig autorijbewijs. Dit dien je altijd bij je te hebben tijdens de lessen en de praktijkexamens.
 • Je krijgt een paar motorhandschoenen t.w.v € 45,- bij de proefles op de rijschool. Valhelm, motorjas en regenbroek zijn op de rijschool aanwezig, maar het is wel prettiger om met je eigen spullen te lessen. 
 • Een rijles duurt 90 minuten, omdat het efficiënter is dan les van 1 uur of 2 uur.
 • Motorrijles wordt gegeven aan maximaal 2 leerlingen. Wil jij uitsluitend privé les, dan wordt € 20,00 per les extra berekend. 
 • De eerst 4 rijlessen worden individueel gegeven; je leert eerst langzaam rijden en kleine bochtjes maken. Als je kan keren op de weg dan leren we opschakelen en terugschakelen. Dan volgt sturen en remmen bij hoge snelheid. Daarna ga je zelfstandig rijden binnen en buiten de bebouwde kom en komen over de snelweg terug naar de rijschool. Je bent dan aan de snelheid, wind, geluid en verkeer gewend. De lessen erna les je samen met een andere leerling.
 • Wij vragen je bij de inschrijving je geldige legitimatie te tonen.
 • Online inschrijving is gratis. Stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar mail@hippe.nl. Wij nemen contact met je op.
 • De theorie- en praktijkexamens hebben wij al van tevoren ingekocht. Dus kan je bij ons examen doen wanneer je er klaar voor bent.
 • De nieuwste leermiddelen voor het theorie-examen zijn bij de instructeur verkrijgbaar. Of kijk op onze webshop, je theorieboek of internetkaart wordt dan bij je thuis bezorgd.
 • Alle getoonde prijzen per 01 september 2018 en onder voorbehoud.